Våra tjänster

PERSONBILSBÄRGNING

Skulle er personbil gå sönder är vi aldrig mer än ett samtal bort! Porschen på bilden har en defekt luftfjädring och är på så vis extremt låg.
Inga bekymmer!
Vi har bärgningsbilar med utskjutbara ramper och mycket kompetent personal som gör att vi även kan bärga extremt låga bilar.
Rätt resurser på rätt plats!

TUNGBÄRGNING

Tungbärgning är något som vi brinner lite extra för här på Donalds!
Med många års erfarenhet, kompetent personal och en mycket modern vagnpark kan ni känna er trygga ifall missödet skulle vara framme.

Oavsett om det är ett motorhaveri eller en rejäl olycka så finns vi alltid tillgängliga dygnets alla timmar 365 dagar om året!

UTLANDSBÄRGNING

Skulle det vara så att ni bedriver åkeriverksamhet på utlandet och ett haveri skulle uppstå kan vi hämta hem bilen till er!

Vi har hämtat hem allt från havererade turistbussar i Rumänien, lastbilar med motorfel i Tyskland till krockade dragbilar i Spanien åt svenska försäkringsbolag sedan 1995!

LYFTKUDDAR

Vi på Donalds har ett komplett set med lyftkuddar för att på ett så skonsamt bärga ett fordon utan att tillföra några ytterligare skador. Vi har genom åren gjort åtskilliga restvärdesbärgningar både till försäkringsbolag och företagare och på så vis skaffat oss en hel del erfarenhet inom området!

MASKINTRANSPORTER

Flytt och transport av maskiner har blivit en allt vanligare del i vårverksamhet. Maskinerna ska ofta ut med kort varsel och ibland även tillbaka i samma hastighet!

Vi har i regel en timmes inställelse tid och kan således snabbt fullgöra er transport!

Våra bärgningsbilar lastar upp till ca. 10ton och på vår utdragbara trailer lastar vi drygt 25ton!

TERRÄNGBÄRGNING

Skulle det vara att ni kört fast med en lastmaskin eller en skotare i svårtillgänglig terräng är det bara att ni hör av er!

Vi har en sexhjulsdriven terrängbärgare som väger 15ton och har 2st vinschar på 12ton och 35ton!

Stäng meny